Conservation. 3 Placez la pizza surgelée sur la grille du milieu dans le four 13 - 15 minutes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C; Fjern folien; Den frosne pizza bages 12-14 min. À propos de Dr. Oetker Pizza Tradizionale Salame Romano 370 g. En bref. Efter ca. Dr. Oetker Salami Romano pizza tradizionale (only available within Europe) Worldwide delivery - Low shipping costs - 100% Delivery guarantee Der er 225 kalorier i 1 portion Dr. Oetker Pizza Tradizionale Speciale. Stoneoven Tradizionale. Pizzaen har fyld af smagfuld salami, kogt skinke, saftige champignoner og lækker edamerost. Conseils d'utilisation. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. på midterste rille i en forvarmet ovn .
Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer! Kalorie Opdeling 31% fedt, 51% kulhyd., 18% prot.. 3 Placez la pizza surgelée sur la grille du milieu dans le four 12-13 minutes. électrique: 220 °C, chaleur tournante: 200 °C, gaz: 4-5 2 Sortez la pizza de son sachet. Conseils d'utilisation. Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Conservation. 1 Préchauffez le four. Dr. Oetker Tradizionale Salame Romano er bagt direkte på sten. 13 minutters bagetid har du en pizza, der ser ud og smager som en ægte stenovnspizza fra Italien. À propos de Dr. Oetker Pizza Tradizionale Quattro Formaggi 370 g. En bref. électrique: 220°C, chaleur tournante: 200 °C, gaz: 4-5 2 Sortez la pizza de son sachet. Kalorien jakautuminen: 33% rasva, 51% hh, 16% prot. Tilberedning af Tradizionale Salame Romano: Alle ovne forvarmes. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Stoneoven Tradizionale" Speciale er bagt direkte på sten. 1 Préchauffez le four. 260 kaloria yhdessä Dr. Oetker Pizza Tradizionale Salame annoksessa.